Mekap conteng2 mata by Sha Purple ^_^

Assalamualaikum...

Perempuan memang x lari dengan fesyen dan kecantikan kan..me too,bila dah bosan tahap dewa duk terperap kat rumah macam nie lah jadinya..ada je benda nak buatnya..semalam saje ajak adik aku Cik Lalla main mekap2..lama xmekap rasa rindu plak..dulu kat rumah sewa ada member suruh tolong mekapkan dia pergi kenduri..cewahh..alu cek...aku xpandai sangat bab mekap nie..main tonyoh ja mana rasa ok..still balajar lagi sikit2 pasal mekap nie..aku suka yang simple2 and xberat sangat..en abg syg selalu cakap nanti kawen leh la mekap sendiri xyah pakai orang dah..tapi xmo la nak juga rasa orang lain tolong mekapkan..hee..tapi yang penting aku xleh pakai gincu..aku leh pakai lips balm je sebab bibir aku tersangat sensitif..sedih betul maq..ok nk cakap thanks sangat kat adik aku sebab kasi aku conteng2 muka eyh..sayang kamu larh..(aku tau ang pown suka kena mekap...hahak)

 Barang2 mekap buat masa sekarang =)

nie la hasilnya..ok x?

nak tengok gambar yang lain boleh terjah facebokk Cik Lalla..semalam dia gtaw yang member2 dia nak photoshoot mintak tolong aku mekapkan..aiyakk..keje berat nie..how come..insya'lah i will try my best ^_^..tapi x janji pape lagi auww..peace

2 comments:

FizaFizz said...

wahhh..pandainya kak sha mkeup! cntikk!

sha purple said...

hee..biasa je fiza syg...thanks yaww...nak mekap fiza lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...