Dating dengan member kenal dari Myspace + Facebook..syiokk =)

Assalamualaikum...

Daripada laman sosial seperti myspace,friendster,tagged dan yang hot sekarang facebook,dari situ kita mudah dapat ramai kawan2 & kenal2 antara satu sama lain...macam aku jugak..meh nak story sikit..cerita dia macam nie..aku kenal seorang gadis cantik nie dari myspace lagi..boleh panggil dia zorroain..suka nama tuh..lagi tertarik nak kawan sebab kami dari negeri yang sama iaitu aloq staq kedah..aku pernah la tegur dia kat myspace tapi kejap je..pastuh sejak bertukar ke facebook aku add dia plak kt facebook tuh..saje la tegur2..start dari situ kami kawan la tapi mcm tuh jela..dia pown sama stdy kt shah alam jugak tapi xsempat pown nk dating2..ni alang2 same2 blik kg halaman time nie la leh meet..tadi aku keluar ngn adik so teringat nak ajak dia sama..xplan pown sebenarnya sebab tuh aku pakat rembat je pakai bju ape pown..theme aku x purple la plak..aduhai..xpe2..next time maybe..kami meet kat alor star mall je..yang bestnya jumpa dia rasa macam dah lama kenal..hoho..papepown thanks sebab sudi keluar dengan sha tau zoro..syiokk woo..nanti insya'lah kta ketemu lagi yaa..ILY=)




p/s : korang suke x kalau dapat jumpe kenalan dari laman sosial???or x suka langsung??hee

19 comments:

LaLaLovy said...

semua cantikkk

kaizen said...

waaa... cun rr... nk knal dgn beliau boley??

Izzul Amir said...

suke suke ! malu pon adee
hahaa
comell ;)

Izzul Amir said...

suke suke ! malu pon adee
hahaa
comell ;)

sha purple said...

tenkiu LalaLovy =)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

kalau dah betul mesra dlm fb, ok je nak jumpe. hihihi ^^

sha purple said...

Ha'ah betul tuh dear..xdak hal punya..hihihi ^^

Ai-Sis said...

cantiknya kakak ni.hahaha.sangat suka dapat kenalan dari alam maya ni.lagi best kalau blogger gathering :D

Ai-Sis said...

cantiknya kakak ni.hahaha.sangat suka dapat kenalan dari alam maya ni.lagi best kalau blogger gathering :D

mi$sUn@3iRa said...

salam sha... zorro ni kawan sek men sy.. rapat jgk la.. hehhe... dua2 cantek.. =)

sha purple said...

wslm missuna...wahh yeke..org kedah jgk..hee..thanks dear =)

mi$sUn@3iRa said...

a'ah.. kedah jugak... tapi xdok aloq staq la.. dok sik... hehe...

sha purple said...

owhh...jauh jgk nohh..hee..

mi$sUn@3iRa said...

hehe.. agak la... ok.. salam kenal.. mcm patung la tgk awk..huhu

sha purple said...

ok thanks dear..salam perkenalan =)eh xde maknanya lah mcm ank patung..hee

FizaFizz said...

eh.kak sha..kita mcm pernah tgk la kak ain ni kat dlm myspace..huhu

sha purple said...

FizaFizz : wahh yeke...kak ain la tuh kowt..kenal dia pown dri mespes..hee

FizaFizz said...

aah..tapi da lama da kan..huhu..

sha purple said...

hoho..add la dia kat fb...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...