Post pertama 2014 dan nuffnang

Assalamualaikum...

Welcome 2014 dan umur pun makin meningkat. Tak sangka tahun nie dah 26 tahun. Semoga aku lebih matang dalam menjalani kehidupan yang semakin mencabar. Semoga tahun yang baru ni juga kami dikurniakan cahaya mata. Sesungguhnya Allah maha mengetahui bila selayaknya untuk kami bergelar ibu dan bapa. 

Percaya pada rezekiNYA. 
Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang. 

Tentang nuffnang pulak semalam dah cash out untuk pertama kali. Kumpul dari mula berblog semalam baru nak cash out. Walau tak banyak mana tapi Alhamdulillah. Berblog sambil jana pendapatan. Tunggu sebulan untuk dapat cek pertama dari nuffnang. Excited ! Terima kasih korang sudi melawat dan isi tabung kat blog nie.

Ala stress tengok nuffnang dah kosong balik. 

Okay hari ni sempena tahun baru blog ni pun kasi edit sikit. Hanya ubah di bahagian sidebar. Oh pada yang join Segmen bloglist sha purple terima kasih banyak2, dah letakkan blog korang dalam bloglist blog nie untuk bulan january dan february. Cuma sorang je url blog salah. sila check. 

Semoga tahun-tahun mendatang akan lebih baik dan baik. InsyaAllah.

5 comments:

Sya Nadia said...

Wahhhh..tahniah ye.. :) rajin2 jenguklah blog xseberapa sy ye..

Sha Purple said...

Terima kasih Nadia...ok dear boleh saja =)

zacky786 said...

insyaALLAH

Mila Ahmad said...

sama2 kita doa ye.

Rizziela said...

walaupun kecil ajer amountnyer..tp happy kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...