Seoul Garden !!!

 Assalamualaikum...

 Hye and salam isnin everybody. Kepada yang bekerja selamat bekerja & semestinya hari isnin adalah hari kemalasan anda semua tapi cuba hadapinya dengan tenang and watlekkk watcool ceriakan hari anda dengan kitkat. after done my work at office so boleh la menghapdate belog sementara tengah free kanzz. tingting.

Pernah dengar pasal Restoran Seoul Garden? Sebuah restoran yang terletak di One Utama area damansara. sempena menyambut hari anniversary kitowankkkk makanya Seoul Garden manjadi pilihan hati. Alhamdulillah dah 2 tahun lebih dan semoga hubungan nie kekal dunia akhirat. Amin. Insya'lah. dugaan yang datang haruslah kuat hadapinya. ok berbalik kepada main point. ini merupakn kali kedua kitowank lunch kat sana. kali pertama adalah bersama kengkawan. makanan kat sana memang best and banyak pilihan. ala2 steamboat & bbq gituww (cheap korean bbq buffet with steamboat). boleh main masak2 kat sana. lunch hour start from 11 am until 4 pm. so jangan chaww selagi belum kul 4 keyhh. haha xde maknanya.

 niahh abaikan si biru tuh yang sangat xready. hehe

Lunch: RM26.88 +
Dinner: RM35.88 +
Drinks (any drink): RM3.99 + +

student price available for weekdays only. sebelum pergi make sure perut betul2 kosong baru best nak menikmati segala hidangan yang ada. masyukkk. contoh makanan yang ada ayam, daging, ikan, udang, sotong, lala, kerang, sayur, & macam2 lagi. apapown memang puas hati and berbaloi. thanks my sweetheart. meloveyou <3 

 muka happy dapat makan makanan favourite (steamboat opkos)

udang menjadi mangsaku

 nak tuntut lagi satu tempat. hikhok. Sekian =)

Sweet From,


4 comments:

shila shahila said...

Me love Seoul Garden :) hee

Sha Purple said...

Me too. hehek =)

NadNod said...

i love seoul garden. makan sampai termuntah pun takpe. haha ;D selalu dpt makan kalau kat melaka je :)

Sha Purple said...

me too. lama x pegi. rindunya nak mkn kat situ. owh yeke. hee ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...