BB Cream C Bright SimplySiti



Assalamualaikum...


Hello buddies >.< perempuan dengan kecantikan memang susah nak dipisahkan right. Ada je keinginan untuk mencuba sesuatu yang baru. Like me. Seriously. Kalau tak dicontrol memang kalau boleh semua benda nak try. cannot ok. cannot. Mencuba x salah tapi biarlah sesuai dengan kulit muka dan tidak memudaratkan. If x sesuai senang je terus stop tapi merugikan. muahaha. Risiko beb.

 Nak share sikit tentang produk BB Cream C Bright SimplySiti nie. Setelah hampir sebulan aku menggunakan BB Cream nie hasilnya sangat memuaskan hati aku. Pertama kali pakai memang terus jatuh hati dengan produk nie. smooth je. mekap tahan lama jugak berbanding produk yang aku guna sebelum nie. kira memang puas hati beb. kawan2 yang masih confius nak pakai foundation apa boleh try hat ni nahh. confirm terus jatuh hati. eceyhhhh promoter tak berhemah kau. ahhhh sekarang memang aku pantang tengok produk2 simplysiti tapi. tapi price dia kemainnnn. tunggu la duit jatuh dari langit ke kan. hewhew. hat nie pown orang sponsor. hee thanks adik cayunk. meloveyoularhh <3

9 comments:

Ana Farhana said...

xtry lg.. ramaii ehh org pkai bb cream skg nih

Sha Purple said...

belom try belom tahu. hee. yewla kowt. oke jgk pakai bb cream =)

♥e'in♥ said...

e'in tak pakai BB cream.. huhu

Sha Purple said...

owh yeke..b4 ni pown sha xpakai bb cream. tp saja gegediks try..hehe

beaty said...

tadi ada try2 la kat watson..macam best jer

Sha Purple said...

haa kannn. xpe nanti try la tengok oke ke x kat muka. ><

Norazah Md Sarip said...

Mmg best produk ct nie..sy pun baru try dlm sebln..sy baru try facial wash,toner & krim pelembap..kulit rasa moist je..heheee terbaeekkk!! pasni bleh try bb cream lak :)

Sha Purple said...

kan...produk ct semuanya terbaik...wahh yeke dear...bestnya mcm tu...haa try la dear...best jugak bb cream nie tau =)

Norazah Md Sarip said...

hai..mmmg produk ct terbaeekk laa..tq will try bb cream tu..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...