Bukit Tinggi !!!

Assalamualaikum...

sat...caya x caya tiba-tiba aku rasa ketaq tangan nak menaip..nampak sangat lama x hapdate2 kanzzz...sori my beby purple...hewhew

last month tercapai hajat aku yang terpendam dekat 2 tahun bilamana someone special bawa aku jejalan kat bukit tinggi..punya semangat aku bila dapat tau nak jalan2 kat sana..bangun awal siapkan bekalan makanan untuk kesana...sebabnya makanan kat sana agak mahal..(hasil research yang dibuat)..setelah beberapa jam menghadapi liku-liku perjalanan akhirnya kami selamat juga sampai ke bukit tinggi...wahhhhhhh teruja sat...tiket masuk dikenakan bayaran sebanyak RM12 per person..ok lettew..firstly haruslah pergi ke Colmar Tropicale dimana terdapat bangunan2 yang sangat osem uollss..

welcome to the club...ehhhhhhhhh..panas terik uolsss

tiba2 ramai orang...niahh


atas menara

view dari atas menara

 he's my someone special...ehem2

dia mai dekat..takutt oi..HAHA

Botanical Garden

Japanese Tea House

sana tu pondok ala2 rumah kat jepun..cantikk

haaa kanzzz...semua tempat nak bergambar ja...ekceli tempat tuh xbesar sangat so jap je dah habis pusing..tp kena kuat sebab kawasan berbukit tambah time nak pi kat japanese tea house tu..girls jangan cuba2 nak pakai high heels okayyy..no no no !!! memang rasa macam kat luaq negara sebab ramai sangat golongan mat salleh kat sana..paling teruja bila ada sorang minah salleh ni puji mata ai...niahh..sebab lens hijau kah???LOL..dah habis pusing so dah boleh balik..owhh men dalam perjalanan balik aku memang xtahan penin pala jalan pusing2..aku terus pengsann tidoqqqq...sori...zZZ..apapown view sangat cantik =)

Sweet from,

6 comments:

reyna said...

akak comell laa,,tak pernah lg smpai sana

Sha Purple said...

thanks reyna...nanti try pegi sana keyhh =)

saharinasaharudin said...

lawa kan bulding kat colmar tropicale? :)

Sha Purple said...

yup sangat lawa dear...terpegun den =)

..::Mama Chrysalis::.. said...

Sha, kalau dr sini, jauh tak perjalanan??

Sha Purple said...

kalau dari shah alam dalam sejam lebih....kalau dari kl dalam sejam je kalau x sesat...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...