Surprise hadiah birthday dari husband =)



Assalamualaikum...



Pagi2 husband call suruh cari wallet tertinggal katanya..cari atas meja tak dak, dah buka beg tapi tak perasan pun, pastu husband suruh cari kot2 ada dalam beg, buka2 oh no baru perasan ada notes & macam bungkusan..sekali husband nyanyi "Happy besday to u..........happy besday to u...." ya Allah terharu rasa sweet sgt..1st time dapat surprise cenggini..haha

Patut la duk tunggu dari semalam & pagi tadi salam husband nak pi keja pun tak wish2, ingatkan dah lupa besday wife dia nie..😂 


Thank you so much my dear husband..i 💖 u ! Thanks bagi perfume wangi..i like =)


Happy besday to me! usia pun semakin meningkat...T_T

2 comments:

Eraz Fadli said...

Tahniah n Happy Birthday..

Jemput baca dan komen di entri

3 Sebab Kenapa Ramai Orang Kita Muda-Muda dah Papa Kedana?

http://www.erazfadli.com/2016/03/3-sebab-kenapa-ramai-orang-kita-muda.html

Ibu Lala said...

Tahniah n hb ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...