Photobook Baby Adam



Assalamualaikum.....


6 bulan rasanya blog terbiar tak berupdate...ada yang rindu tak nie??ehehe...

Anak pun dah besar sikit 6 bulan da..baru la sempat sikit nak tengok blog T_T...Pengalaman bersalin ritu pun tak sempat nak citer kat sini lagi..tunggu na..harap masih dalam ingatan semuanya...

Sejak2 ada anak ni memori phone penuh dengan gambar baby adam je..gambar mama nya selfie pon payah dah nak ada..dulu penuh gambar muka sendiri..rasanya kebanyakkan mak2 & ayah2 macam tu kot..=)

Nak jugak abadikan gambar baby adam buat album..start dari expo baby kat mid valley dapat voucher photobook worth RM79 tu..try buat and terus jatuh hati terus jadi customer setia photobook..ekeke!

1 notebook 2 album


First dapat voucher untuk notebook...hanya bayar kos shipping saja..itulah hasilnya yang warna kuning tu..leh la buat diari apa2 pasal baby adam..Second warna coklat buat album baby dari newborn - 1 month mini softcover..best sebab boleh design sendiri nak macam mana...Then terbaru yang putih album baby adam umur 2 bulan..grab time sale up to 90%..jadi RM3 lebih je + shipping...


Selalu akan grab time Sale kaw2...salu la tengok2 email dari photobook..ni ada lagi dah grab 3 voucher siap2 ritu...tak sempat buat lagi..

Mummies leh la try jugak untuk gambar anak2 uolss..ehehe



3 comments:

Sya Nadia said...

teringat dulu pernah order photobook..sampai sekarang tak dapat..huhu

Sha Purple said...

yeke...x contact balik dorg ke camne..?huhu

Farahain ZFA said...

hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
salam perkenalan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...