Peneman setia...



Assalamualaikum...

ok blog sekarang memang betul2 dah jadi diari hamil nihk...itu jela yang best nak story pun la nie. ehehe...

Sepanjang mengandung nie tidur malam macam biasa lagi, tak terganggu cuma kadang2 terjaga bila nak alih posisi tidur. Baby dalam perut pun behave sangat, waktu mama dia tidur, dia pun tidur jugak. Setakat ni waktu tidur memang sama lagi. Mama pun tidur dengan aman sekaliiiii....zzzZZ

good baby good....

Sebelum nak tidur baby akan gerak2 minta didodoi agaknya. kekeke...bila mama dah lelap baby pun lelap sekali...bila mama bangun baby pun bangun...ke aku yang tak sedar bila masa baby gerak masa tidur. haha

good baby good...

Aku pun syok jela kan tak dak masalah apa...

Hari khamis hari tu start balik puasa ganti, bangun sahur pukul 5 lebih. Baby pun teman sekali mama dia sahur. So sweet sayang....

Hari sabtu tak puasa weekend kan...nak jalan2 rest semua...So takde la bangun sahur..Tapiiii boleh pulak start hari tu sampai rini dua malam pukul 5 pagi je baby dah start tendang2 bukan main berombak dalam perut. Protes sebab mama tak bagi makan ke sayang. aloloooo...

Takpe malam kang teman mama sahur lagi yea...

Sekarang bila perut dah membesar tidur pun tak lena. Kalih sini tak kena kalih sana tak kena. Pengalaman tu semua kan. Ibu2 semua mesti lalui benda yang sama jugak kan. Persediaan sebelum betul2 ada anak nanti.

Apa pun stay strong okeyhhh =)


2 comments:

Cik Nur Izzati said...

senyum je baca diari ibu hamil..nak nak pulak anak sulong..tahniah..semoga menjadi ibu dan isteri terbaik..senyum selalu :)

Sha Purple said...

hehe terima kasih awak...pengalaman pertama...hehe...Amin2 mudah2an =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...