Collaborate with ZALORA


Assalamualaikum....

Alhamdulillah diberi peluang untuk bekerjasama dengan ZALORA. Ramai jugak blogger lain dapat collaborate dengan Zalora kan. Tahniah uolss.


Hmm tengok la dapat email dari September lagi. Tapi.......November baru perasan email nie. my bad! Nasib baik mereka sangat baik hati. Thank you sis.

Entri ni la hasil daripada kerjasama dengan Zalora tu >>> How to Wash Reebok Shoes.

Ganjarannya dapat lah voucher shopping dekat Zalora tapi still confius tak tau nak beli dress yang mana satu lagi. hihi.

Thank you ZALORA =)

4 comments:

Elih J. said...

Banyak tak voucher...tahniah ye..rezeki tu :)

Iola said...

tahniah dear :D

noor syuhada md noor said...

salam kenal..

bestnye dapat collaborate dengan zalora! rezeki sungguh..

btw, adaa follow here ye n jemput jengah ke blog adaa juga :D

www.adaa-inspiration.com

(nice purple blog)

Sya Nadia said...

Wa... Bestnya... Nak juga.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...