Nour Ain Beauty Care mencantikkan wajah dan berkesan !


Assalamualaikum...

Sebelum ni selalu juga tukar-tukar produk muka, cuba mana yang sesuai dengan kulit muka. Tak pernah ada full set. Mesti lain-lain brand. Cleanser, toner, cream semua datang dari berlainan brand. oh sangat tak best dengar kan. haha.

Sampai la satu masa tu maybe muka tak sesuai dengan satu produk nie, setiap kali pakai, balik je mesti naik jerawat. besar-besar pulak tu. Mungkin juga sebab oily based. Tak sesuai dengan saya. Stop terus pakai.

Terdetik nak cuba full set, fikir juga nak try yang mana satu. Hasil research dan tengok sendiri hasil bila kawan sendiri guna Nour Ain, terus target nak beli dan cuba sendiri. Kandungannya pun dari herba dan selamat digunakan. Itu yang penting. Ada juga kelulusan KKM.

Saya cuba set 5 in 1 (sabun, toner, serum, uv foundation dan night cream).

"Alhamdulillah dah hampir 3 bulan guna. Sangat2 berpuas hati. Terasa kulit muka lebih selamat dari bahan kimia. Dulu banyak juga whitehead dekat hidung, sekarang dah berkurang. jerawat pun dah jarang tumbuh yang besar gedabak tu. Janji kena rajin. Kalau tak memang tak dapat nak tolong. ehehe. Uv foundation dia memang best smooth je, night cream pun best boleh kecutkan jerawat juga. naik je terus sapu night cream kt jerawat tu. Sabun pun wangi. Semuanya best la."

Set 5 in 1

Kenapa produk Nour Ain Skincare menjadi pilihan?

1) Nour Ain Beauty Care adalah Produk Made In Malaysia. Kilangnya di Tikam Batu, KEDAH
2) Nour Ain Beauty Care buatan tempatan ( Malaysia ) yang beragama Islam. Yang Pasti HALAL.
3) Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
4) Dibuat daripada HERBA,MINYAK KELAPA DARA,MINYAK ZAITUN DAN LEMON CITRUS (Tidak mengandungi             bahan yg merbahaya)
5) Jaminan 100 % tiada berlaku pengelupasan!!
6) Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
   + JERAWAT
   + JERAGAT
   + KULIT KUSAM
   + KULIT KERING
   + KULIT GELAP
   + PARUT
   + BEKAS JERAWAT
7) Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN
8) Kesan seawal 3 HARI, majoriti 5 HARI, rata-rata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
9) MURAH dan sangat berpuas hati dengan penggunaan 1 set, MINIMUM penggunaan 1 set ialah 1 1/2 Bulan 

Pengguna setia Nour Ain

Untuk dapatkan produk Nour Ain boleh contact saya, ada juga dijual berasingan.

Email : sherry.purple@gmail.com

~Jom cantik bersama Nour Ain~



2 comments:

Ct Aman said...

singgh sini...sy pon pengguna nour ain...mule2 guna pastu rase ok sgt...start jadi agent...n now da jadi stokis bersama adik ipar...;)

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...