Ada masalah nafas berbau?


Assalamualaikum...

Siapa kat sini ada nafas berbau? haha sape la nak mengaku kan. Mesti tak selesa sangat-sangat kalau kita ada masalah nafas berbau kan. Tambah-tambah bila bangun tidur bau mulut kemain. Tak tau nak cakap camna la kan dia punya tak selesa.

Tak kira lelaki perempuan mesti ambik berat sikit tentang penjagaan mulut. Tak best la kalau penampilan macho cantik tapi bila bercakap eeeyuuuu bad breath.

Macam mana nak atasi masalah nafas berbau?

Darlie sangat faham dengan masalah ini telah mengeluarkan product terbaru iaitu Darlie Expert Fresh. Sebelum nie darlie ada mengeluarkan juga product expert white. Dan saya juga ada menggunakannya. Untuk Darlie Expert Fresh nie dapat lah atasi masalah nafas berbau dan kembali segar sepanjang hari.

12 Hours Against Bad Breath


Dengan formulasi Zinc Citrate effectively reduce oral bacteria that causes bad breath.

Okay lepas ni boleh la cuba juga new product Darlie Expert Fresh. 

Untuk keterangan lanjut boleh la tengok kat sini :


Terima kasih =)



3 comments:

Azura Aziz said...

Assalam, tq singgah blog Alycia yer..

done follow you ;)

Azura Aziz said...

Assalam.. done follow u dear ;)

tq singgah blog kak Alycia ;)

Elih J. said...

Nice info..:) follow blog cantik awk ni #1000..salam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...