Testshoot DARA.COM !!!

Assalamualaikum...

1 Feb 2012 aku telah menghadiri sesi testshoot untuk Dara.com bertempat di auditorium karangkraf..alhamdulillah pengalaman baru untuk aku..ramai jugak yang turut serta..boleh tengok ragam2 depa duk posing...(aku dah xberapa neves dah..yeayyy) yakin pada diri itu penting...posing and bagi senyuman yang penting kena bagi nampak tang gigi tu..

camna boleh terjoin testshoot nie??hari tu pi karnival karangkraf and melawat booth Dara.com..usha2 majalah,tetiba akak tuh tanya pasal aku and ajak datang testshoot pada 1 feb..wah2 angkat kening sikit..thanks akak coz ajak saya..kalau x memang xtau ada testshoot 1 feb..xperasan dara.com ada post status kat FB..papepownn alhamdulillah dah lepas...doakan saya terpilih yea kawan2...kalau dapat bersyukur kalau x dapat cuba lagi next time..peace~

haa lagi satu pada sesiapa yang nak testshoot Dara.com anda tidak digalakkan pakai pakaian warna hitam ataupun warna gelap..harus lah memakai warna2 yang ceria..tapi aku ada banyak warna purple ja..nasib baik akak tuh dah habaq awai2 so senang sikit..ting ting~

karnival karangkraf

 

 pakai camni ja untuk testshoot..den lupa nak bergambaq kat bangunan karangkraf tuh..duk kalut nak balik ja..ishhhhh

tema semua purple..ohsemmm =)

Sweet from,

14 comments:

Juey Hame said...

wahhh!!
lepas ney geleme lah k.sha <3 <3

Haqim Mohamad said...

purple next top model la lpz ni kn.hehe
wish u goodluck :)

Sha Purple said...

juey hame : thanks dear... =)

Lyaa Suriany said...

cantttttttttttik
i m sure la terplih nnti

Sha Purple said...

thanks lyaa syg...
AMIN..harap2 terpilih..=)

Hidayah Shukor said...

gud luck kak sha :) sya akn support kak sha . chaiyok ! heee..

Sha Purple said...

thanks dear...alhamdulillah akak dah terpilih..baru dapat panggilan tadi dari dara.com =)

Hidayah Shukor said...

alhamdulillah.. tahniah !
confirm akn beli dara.com..

mas_saranghae said...

gorgeous..sure terpilih

Sha Purple said...

hidayah : thanks dear...haa beli tau... =)

mas : tenkiu...alhamdulillah dah terpilih =)

Bella Zakaria said...

best nye kak sha ! wishh you goodluck ok ;D

Sha Purple said...

thanks bella.. =)

Azza Azman said...

jom pergi khamis ni nak? azza ni pendek dan gemuk je tapi "condifen" dan senyum tu ada lah haha. walau tau tak layak tapi saje nak cari pengalaman.

klu pergi habaq la mai ye.

Sha Purple said...

Azza : ala sha x dapat la nak pergi khamis nie...kena keja...sob3..ala xpa try je mana tau rezeki leh masuk majalah dara.com hehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...