No make up plizzz !!!

Assalamualaikum...

Hye and selamat siang semua...wahhh lamanyaaa x hapdate blog kan..bersarang suda my beby nie..alhamdulillah semalam dah selesai pown debaran yang ditunggu2 sangat tuh..(tunggu kew pown?) debaran untuk presentation FYP la for sure..nanti den hapdate2 ottey..toink2..

why no make up???meh sini nk ceqita..no make up larh sangat..puihh..HAHA
okay actually nak share gambar macam mana rupa bila aku tak make up..
untuk memenuhi request from someone yang nak tengok muka aku without make up maka terwujudlah entry nie..gara2 lambat bangun untuk ke kelas so aku xsempat nak mekap bagai..sempat pakai lens and tempek bedak sikit..bayangkan larh macam mana kelam kabut aku..sat2 tengok dulu gambaq nie..jeng jeng



haaa pucat kan...dats why la xberapa confident bila x mekap..macam orang sakit dah..papepown tetap bersyukur..ting ting ~~

Sweet from,

3 comments:

Anonymous said...

sis ttap cumeyl with0ut makeup..:))

Cik Suriz said...

thats why make up tu ada power.. huhu

Sha Purple said...

thanks dik...

cik suriz : yeahh...betul tuh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...