Dunia model



Assalamualaikum...

Modeling sememangnya satu impian aku sejak dulu lagi..selalu berangan2 je..kat sini aku nak share serba sedikit pengalaman pertama aku dalam dunia modeling..cewahhh kelas kau jahh padahal biasa2 ja pown..gebang je lebih..hehe

Terjoinnya aku dalam dunia nie bila ada sumone inbox kat FB aku kalau2 berminat untuk try shoot her collection..kiranya macam business online and she doing for fashion wholesale..teruja maq tau..menjadi masalah sikit kena arrange time betul2 sebab x nak kacau kuliah..last2 dapat jugak time yang sesuai..sememangnya aku xda pengalaman langsung menda macam nie..shoot biasa2 ade la..nevesnya x terkira la...ape la,tuh pown nak neves kan...haha..

Mula2 ingatkan nak shoot untuk inner and focus kat muka ja...sekali dia suruh try shoot blouse juga..ahhh panjat ceq..so buat jela..agak kaku..kena banyak belajar posing lagi nie..jadi segan tetiba..huihui..akak yang sorang lagi shoot dengan aku tuh memang pandai sangat posing..suka aku tengok..berpengalaman selama 3 tahun..hebat kan..letih jugak sebab nak kena tukar banyak menda tapi best..lagi kesian kat encik bf sebab kena teman aku..thank you so much..=)



*mekap sendiri..oke x??hehe*

boleh terjah FB mereka nie kalau berminat nak beli blouse or inner bunga macam aku pakai tu..terasa ayu ja..insya'lah nanti aku pown nak jual jugak..tapi bila??hihi..




4 comments:

Mila Ahmad said...

pandai sha make up tudung n blouse tu memg cantik dan menarik

Sha Purple said...

terima kasih mila..hehe =)

♥e'in♥ said...

bestnye dpt jadi model..

Sha Purple said...

alhamdulillah..ein pown cuba la nti..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...