Masa untuk berdating semula..hoyeah..love it

Assalamualaikum...

hye kawan2 semua..apa khabar anda2 semua?sehatkah?hope semua sehat2 ajer..wahhh terasa lama giler den x update2 blog nie..alolo cian die mucuk2(suka dengar ayat nie,manja gitu..ewahh)bukan sengaja mao menyepi tapi hanya sekadar untuk mengurangkan diri dari berfesbuk & berblogging nie,why??sem nie kena betul2 fokus meyh..tinggal berapa sem je lagi..aiyoo chaiyo2,i can do it..(tau2 la lau ngadap lappy je leh plak tahan sampai berapa jam..dasat toi)..dats why la kena kurangkan lau x padah cek...& 1 more thing for sure nak elakkan dari mende2 yang x patut aku fikir..nyemak jer,haha(eleh mung cakap lebih macam la ade effect lau ko x on9 pown..gaga..biar la)terasa sian plak kat family aku ritu sebab mengharap aku on9 tapi aku xde pown on9,cowie meyh..lupe plak sekarang dah hampir seminggu aku tahan sakit,paling bestnya sakit kat muka aku lak tuh..muka & bibir aku meradang sebab kena panas terik kowt & something else..pehh tahan la kau xleh pkai pape kat muke melainkan sapu ubat..pedihnya xterkata..bayangkan la g kelas pe semua tanpa sebarang mekap..pucat der...tapi alhamdulillah hari nie dah beransur pulih da muka aku...dah leh mekap2 suda..ngee..suke..just still pedih2 lagi sikit..sedeynya bila kulit muka & bibir sensitif..sabar jela ea..ting2..

amboi intro dah berjela..chillex..sampingan..oke subjek utama ialah pasal dating meyh..setelah hampir dua bulan berjauhan,cuti sem la katakan..sowang kat kedah sowang kat rawang..memang harus la menahan rindu nie kann..sape x rindu kalau berjauhan ngan boy die enn..(ngaku pat)..tapi bagi aku lain sikit meyh walaupun hari2 akan jumpe,hati tetap rindu kt kamu la cyunk macam kamu juga..die insan yang sentiasa berusaha membahagiakan & menghappykan aku..olwez..sangat terharu dengan keikhlasannya..(gado manja2 tuh adat la tapi itu x bererti ktwg mengalah dalam hubungan nie..olwez think positive & love u 4eva)..wahh jiwang sat naa...nak muntah silakan..hee..

Setibanya aku kat Shah Alam setelah busan selama 6 jam dalam bas,c die pown datang menjemputku..lotih meyh...so berdating sok jela..hari ahad 2 jan 2011..mane lagi..dating kat sunway jela..xnak pegi jauh2 lagi..hehe..so berborak panjang la ktwg..round2 situ..harus untuk aku bergambar lagi..kemana saja bergambar..ewahh...layann...^_^





Tempat kedua berdating ialah bukit cahaya aka bukit cerakah..sem lepas suda pergi..tapi sem ni musim sejuk..so teringin nak try..pergi tanpa plan..kelas habis awal xtau watpe ajak c die g sana..kui3..layankan jela karenah cek ea..hee..ingatkan x ramai orang g hari biasa..boleh tahan jugak la..masuk kat tempat salji tuh pehhh sejuk giler2 ouh..xtertahan..lau kat Malaysia ade salji mao demam semua kowt..nasib baik la time tuh c die pakai sweater n berbaik hati kasi aku pakai & dia terpaksa tahan sejuk..alolo siannya die..maaf auww..kamu kan baik..hee..hari tuh best sangat2 pat jalan2 ngan c die..wah2..my happy day with you..^_^















kemain banyak giler pic enn kali nie..manyak agi simpan sikit..dua kisah satu entry..2 in 1..hamek..senang sikit..hee..stdy & dating same2..terbaek..dating pown kena kurangkan sem nie..kui3...insya'lah..oke thanks 4 reading guys..hargai sangat2 kerana sudi membaca..=)

Sekian,Wassalam...
Sweet from,

14 comments:

sab said...

haih. dating je kije die yek.
jeles. :(

Syafiq Rosli said...

hehe..dah lepas rindu lah ni..:)

sha purple said...

sab : opkos la dear...hahaha..ala nanti sab dating la jgk...wee

sha purple said...

syafiq : tau xpe meyh...shuke2..ngee

§¥åïññïê¥ þúrþlê Lövêr said...

wow ! xnk ajx adeqq eak .. majok ar cmnih ..
hoho ..
SWEET <3

yatie's EPISODE said...

wahh. bdating. jeles2! hehe

HaNa HoNeY said...

oooowwwhh..
bestnyer kuar dating
^_^
bukit chaya tuh katne??
tingin nak pegi lak dah

sha purple said...

hafni : ewahhh...xpe next time kte g ea..hehe..namo la majok mucuk2..thanks dear...

yatie : hehe...wink2...jom dating..

hana : hehe tau xpe..best sgt..bukit cahaya kat area shah alam...try la pegi...best wooo

AiN5zOL said...

ALOOOOO...
*SNGT JELES D CINI*
HEHEHE...
NK JUGAK LA!! :))

Intan Baizura Rosli said...

wahhh bestnyer dapat dating...dah lama rasanyer intan tak dating.. :(

sha, meyh jenguk sni.. anda di tag http://intanbaizurarosli.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

sha purple said...

ain : alololo...sian die...

intan : alolo sian intan..nti dating la..hee..oke2 nanti sha jenguk...

Lilynn Sazlin said...

hahaha. lil da penah g dah bukit cahaya ni .tak besh langsung..huhu..masa tu ada rumah 4 musim :)

Sha Purple said...

la yeke lil..hee..bg sha oke la not bad..ngee..

Ray ban malaysia said...

Sama cantik sama padan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...