Tappers Cafe at Cyberjaya

Assalamualaikum...

Tappers Cafe adalah kedai makanan favourite kami berdua di Cyberjaya. Pertama kali datang kat Tappers aku try Chicken Chop, fuhhh memang memenuhi cita rasa aku. Bila kedua, ketiga, keempat dan seterusnya aku tetap mintak menu yang sama, x ubah2 sebab aku suka sangat. HAHA. Encik suami ubah2 menu sebab nak try yang lain, aku pown leh tumpang sekaki. hihi. 


View Cafe. Pic credit to encik google..

Chicken Schnitzel. double lagi tuu. 

yang ni muak sikit tapi sedap

budak kuat makan. ehehe

2 comments:

KiD said...

kat area mana yea ni?? macam menarik je..

Sha Purple said...

kat shaftsbury cyberjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...