My Convocation Day !!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah kali nie dapat konvo bersama insan yang paling special in my life, of course my Encik Tunang, tetttt, dan juga bersama family tersayang plus my future family. InsyaAllah. Terasa sangat bahagia dikala itu kerana dapat berkumpul ramai2. Indahnya perasaanku.

My convocation day berlangsung pada 1 Dec 2012 di Uitm Shah Alam (Bachelor of Computer Science). Congratulations to all graduates. yeayy dah konvo, kerja pown sudah, next will be my a big day. InsyaAllah. Tunggu entri seterusnya. lalala. 

Sebelum masuk dewan. Will be a big family. InsyaAllah



Dah Konvo. yeayyy dapat bunga dari mak abah & mama. Thank you very much. =)

My Abah cyunk =)

Me love flowers <3


Sekian. Terima Kasih =)


5 comments:

Rin Saharina said...

congratss :)

Sha Purple said...

Thanks =)

kaizen said...

tahniah!!!

ain ifla said...

Tahniah sya utk convo n perkahwinan nanti.Sorry xdpt dtg sbb jauh sgt kt kedah.Belah khai bln 2 kan??Majlis kite 10/2..mnta2 x bertindih la.nanti jemput dtg ea.welcome to 'kelab dah jadi isteri orang'. =)dah jadi isteri dah kita.kan.kan.kan...huhuhu.Semoga kita berdua akan jd isteri solehah dan taat pada suami.amin..

Sha Purple said...

Terima kasih ain. ala boleh jalan2 kat kedah 2. bila lagi kan. hehe. yup bulan 2. owh nasib baik belah khai nti 23 feb. jemput tau. hee ain lagi awal mcm x cye je nie. tahniah. em tu la jodoh dah sampai maka kahwin la kita. InsyaAllah sama2 kita doakan. AMIN. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...