List wajib tonton buat masa sekarang.

Assalamualaikum...

Antara list cerita yang wajib bagi aku tonton setiap hari buat masa sekarang nie. Tapi semuanya aku tak tengok kat tv. Aku layan kat internet ja. Segalanya dihujung jari. Tapi aku olwez rindukan tv kat rumah aku kat aloq staq nuu. HAHA. Jenuh berebut channel.

1) Kau Yang Terindah [tonton]

2)  Naziha (baru je tamat tadi) [tonton]

3) Dan Bila Esok [tonton]


Drama sangat kan. pastu nak emosi sorang2. hihik. Rasanya cita AdamHawa nie ada 80 episod, but now baru episod ke 12. phewww. 

3 comments:

Husein Rider said...

minat benor dia kat citer tu.. hehe :-) btw, husein dah jadi follower u ke-758

Nur fatihah said...

hye sys sha cantek =)xsangka plak sys sha nie peminat drama . huhu

Sha Purple said...

hye sweety. ha'ah bila dah start tengok x nak terlepas. bila bosan semua citer nak tengok. ngee =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...