=> Bila Cinta..Aku & Dia

Jangan Bilang Tidak(Lagu Raffi Ahmad & Ayushita).
Dengan lirik lagu ni memang sangat sesuai kesah aku & dia.Cuba hayatinya..Belum cuba belum tahu..=)

ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu tlah kubuang jauh kini ku ingin kamu

ku pernah menyendiri di sini ku akan terasa sepi
walaupun bibir penuh gelak tawa namun hatiku sepi
jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku
banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan
cinta kita kan abadi

Semoga cinta kita kekal dunia akhirat.
Cinta adalah hak milik kekal.
Jadi,hargailah orang yang menyayangi kita dengan sepenuh hati dan setulusnya.

p/s : Syg,i love u so much & always miss u.
walaupon ramai cakap kite ni black & white,kopi & susu,sy tetap syg awk..ape ade hal..(sy xske same kulit,xbest)..hehe

Rahsia kebahagian - bentuk lah hubungan yang macam mana anda nak dan belajar dari kesilapan.Setiap orang boleh bahagia kalau anda berusaha untuk bahagia =)

18 comments:

SweetSyaza said...

comelnya dia dengan bf dia..

p/s: jemput mai ke blog ite keyh.ihiks

sha purple said...

ewahh...thanks sweety syaza..owrite..nk pegi ke blog kamu nihk =)

khai said...

to my dear.. pa alwayz luv u dunia akhirat... bersama2 la kite cari kebahagian yg berkekalan hngga akhir hayat... luv u now n 4ever..

sha purple said...

wahh..my dear..yahh i know..thanks syg...ma pown olwez luv papa selamanya..sepakat membawa berkat..smoga bkekalan..amin..4eva luv u..=)

zOeY zAu YaH said...

sweettnye..=) zoeyzauyah.blogspot.com
follow my blog semula ya? nice blog lah..cantik..u pon cantik..^_^

sha purple said...

thanks zoey zau yah..owrite..i will follow u babe..=) thanks tau..u lagi cantik yunk..bdw kite same negeri..owg kedah larh..wahhhh..welcome2

asmaroro said...

you sgt cantik!

hasrul hassan said...

salam ...

purple .. hmm suka ..pakwe suka tak ngan purple? hehehee...


http://hasrulhassan.blogspot.com

sha purple said...

asmaroro..thanks..u lgi chantek=)

sha purple said...

hasrul : wslm...pakwe ske jgk purple..ske tgk i pkai purple..huhu..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

byk kaler purple kat blog ni..just 2 share, blog saya byk hijau..

Anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

PiNky@hEarT said...

kamu cantik.. ^_^

sha purple said...

pinky : thanks..kmu lagi cantik =)

sha purple said...

Blade edge: wslm...

wahh..ijau..menarik tuh..

oke..sy akn jenguk blog awk..=)

YOUsoF said...

Moge kalian bertambah bahagia ;)

YOUsoF said...

*susuah nak nak menjerit kat chat box tu.... asik² terkena bibir yang melayang² tu hehee

sha purple said...

thanks babe..amin =)

ZAHIDAHZABIDI88.GilEr FesYen =) said...

nice blog....\jemput singgah my blog...
hehhehe3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...