=> Terciptanya Blog Purple Dot Com


Pada tarikh 26 September 2010 tetiba tangan aku rajin la plak kann nk wat BLOG nihk...mule2 saje jerp nk register..alang2 dah register tuh aku edit smua kasi baek sket wlupon xseberapa..ehehehe..datangnya idea nk berjinak ngn blog2 nie dri kawan2 ku jgk..ewahhh...oke..kenapa blog ni nama Purple Dot Com...???Semestinya lah sebabnya aku minat sangat2 ngn purple nihk...kenapa mesti Purple ea???sbb bagi aku purple tuh comeyl n sweet jer...ewahhh...yeke???rmai kew minat purple???pada yg minat purple or x meh2 la jenguk ea...hoho..lpe lak...rmai pgil aku sha purple...terutamaya kt FB..hehe..rmai tnye purple dah x purple dah kew?tukar dah kew??asal aku tukar profile pic kaler laen je mesti tnye..ala..try kaler laen ape salahnya kann..lari tema sket xpe kan3...???(ape la aku bebel2 ni..)haha...ok...pape pown..Selamat Datang ke Blog Purple Dot Com..Be Happy Olwez babe..Peace=)

Love Purple Love Me

7 comments:

eskaypiboys said...

nice blog

sha purple said...

thanks babe=)

~faty~ said...

26 september..??
my birthday!!hee~
welcome..:)

sha purple said...

wahhh really...
happy belated besday yaww=)
peace=)

Sweetheart said...

Nice....hek2..

sha purple said...

thanks babe..=)

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...